Werkwijze en tarieven


Intakegesprek
Voor mijn begeleiding heb je geen verwijzing van de huisarts nodig. Je kunt je aanmelden via deze site (contact en aanmelden) en dan neem ik binnen 24 uur contact met je op voor het inplannen van een intakegesprek. Tijdens het intakegesprek proberen we de situatie in kaart te brengen en de hulpvraag of -vragen zo helder mogelijk te krijgen. Omdat ik mijzelf kan voorstellen dat het een grote stap is om hulp te zoeken én daar in te investeren hou ik de kosten voor de intake bewust laag. Voor deze vertrouwelijke gesprekken is het essentieel dat er een ‘klik’ is, mocht die er niet zijn dan is het belangrijk om daar eerlijk over te zijn. Daarnaast is het ook heel belangrijk om jouw/ jullie wens en mijn mogelijkheden op elkaar af te stemmen, zodat er geen foute, onhaalbare, verwachtingen worden gecreëerd. Als ik denk dat jij meer nodig hebt of ik een andere behandeling passender vindt dan zal ik dat eerlijk aangeven.

Vergoeding
Helaas wordt mijn hulp (nog) niet vergoed vanuit de zorgverzekering. Het is wel mogelijk dat de begeleiding vanuit je werkgever wordt vergoed. Organisaties zien steeds vaker het belang van vitale medewerkers in. Daarmee is de kans groot dat er in je CAO is vastgesteld dat er een jaarlijks budget wordt gereserveerd voor persoonlijke ontwikkeling. Na overleg met je werkgever kun je dit vrij besteden aan een kinderwensconsulent of relatietherapeut.

Tarieven
Aan het einde van iedere sessie vindt verrekening plaats. Dit kan contant of met de pinpas. De factuur wordt binnen een week per mail nagestuurd.

Alleen (Relatietherapie/ Kinderwens)Intake60 min€ 40
Vervolg60 min € 60
Samen (Relatietherapie/ Kinderwens)Intake60 min€ 50
Vervolg90 min€ 90

KvK nummer Praktijk Rijk: 74738836