Samenwerkingen

Freya
Freya is de landelijke vereniging voor mensen met vruchtbaarheidsproblemen. Freya zorgt voor actuele, betrouwbare informatie, inspirerende activiteiten en houdt goed contact met zorgverleners. De vereniging heeft veel bevlogen mensen en is van onschatbare waarde.
https://www.freya.nl/kinderwens/psychosociale-ondersteuning/praktijk-rijk/

Freya logo

ZoZwanger
ZoZwanger is een online blog voor iedereen die zwanger worden wil, zwanger is of jonge kinderen heeft en op zoek is naar betrouwbare informatie. Voor www.zozwanger.nl schrijf ik als specialist regelmatig blogs over verschillende onderwerpen rondom de kinderwens. Ik geef je graag tips en adviezen over hoe je hiermee om kunt gaan en werk daar samen met de andere experts waaronder een huisarts, lactatiedeskundige, een aantal verloskundigen en een gespecialiseerd obstetrie verpleegkundige.
https://www.zozwanger.nl/experts/kinderwensconsulent-en-relatietherapeut/

ZHCo
De Zeeuwse Huisartsen Coöperatie (ZHCo) is de samenwerkingsorganisatie van, voor en door huisartsen in de regio’s De Bevelanden, Schouwen-Duiveland en Walcheren. Naast het werk in mijn eigen praktijk werk ik met ontzettend veel plezier als POH-GGZ bij de Zeeuwse Huisartsen.