Samenwerkingen

Freya
Freya is de landelijke vereniging voor mensen met vruchtbaarheidsproblemen. Freya zorgt voor actuele, betrouwbare informatie, inspirerende activiteiten en houdt goed contact met zorgverleners. De vereniging heeft veel bevlogen mensen en is van onschatbare waarde.
https://www.freya.nl/kinderwens/psychosociale-ondersteuning/praktijk-rijk/

Freya logo

EFT
Vanuit mijn achtergrond als relatietherapeut ben ik aangesloten bij het EFT netwerk in Nederland. Dat houdt in dat ik geregistreerd EFT therapeut ben. EFT is de best onderzochte relatietherapie en bewezen effectief. De basis van EFT is de hechtingstheorie die zegt dat niemand is gemaakt om alleen te zijn. Ieder mens functioneert beter in verbinding met een geliefde die emotioneel open en nabij is. In de veilige aanwezigheid van een partner of een geliefde kunnen we meer aan. In een relatie lopen de (negatieve) emoties vaak hoog op. Dat is lastig, maar ook begrijpelijk want de ander is zo belangrijk dat je die niet kwijt wilt raken. In EFT gebruiken we de emoties als ingang om elkaar te begrijpen. Onder de boosheid zit vaak veel pijn. Pas als je kunt zeggen wat jou pijn doet of waar je behoeften liggen kan de ander iets voor je betekenen. De ander kan troost geven, steun of geruststelling, maar dat kan pas als je niet alleen maar boos bent, maar juist je kwetsbare gevoelens durft te tonen. Als gecertificeerd EFT Therapeut kan ik jullie hierin helpen.
https://www.eft.nl

EFT-Logo


ZHCo
De Zeeuwse Huisartsen Coöperatie (ZHCo) is de samenwerkingsorganisatie van, voor en door huisartsen in de regio’s De Bevelanden, Schouwen-Duiveland en Walcheren. Naast het werk in mijn eigen praktijk werk ik met ontzettend veel plezier als POH-GGZ bij de Zeeuwse Huisartsen.

Chantal is o.a. geregistreerd bij de Landelijke vereniging POH-GGZ Lidmaatschapsnummer: 1796

This image has an empty alt attribute; its file name is poh-ggz.png