Media

Freya magazine.
Vier keer per jaar brengt Freya een uniek tijdschrift uit: het Freya Magazine. Hét blad voor iedereen met een onvervulde kinderwens, maar ook voor naasten en belangstellenden. In September 2022 schreef Chantal een blog voor het magazine

Freya magazine
Vier keer per jaar brengt Freya een uniek tijdschrift uit: het Freya Magazine. Hét blad voor iedereen met een onvervulde kinderwens, maar ook voor naasten en belangstellenden. In maart 2022 stond Chantal samen met haar man Dennis op de cover met daarbij in het blad een uitgebreid interview met hem.

Flair
Iedere week zet Flair een lezeres in het zonnetje. In de Flair van 17 februari 2021 heeft Chantal als eigenaar van Praktijk Rijk een plek gekregen in de rubriek #ikhebflair met haar werk als Kinderwensconsulent.


Freya magazine
Vier keer per jaar brengt Freya een uniek tijdschrift uit: het Freya Magazine. Hét blad voor iedereen met een onvervulde kinderwens, maar ook voor naasten en belangstellenden. Een heerlijk dikke glossy (ruim 50 pagina’s), met gevarieerde inhoud over (omgaan met) vruchtbaarheidsproblemen. In december 2020 stond Chantal met haar man op de cover met daarbij in het blad een uitgebreid interview van hen samen.

LINDA.
Het thema van LINDA. magazine was in oktober 2020 ‘de bevalling’. Het LINDA. magazine heeft daarvoor Chantal en nog 5 andere vrouwen geïnterviewd die allen een kinderwens hebben maar desondanks toch met lege handen achter blijven.